page-top
page-bottom
Техника / Асфальтоукладчик
Асфальтоукладчик DYNAPAC F8W
Асфальтоукладчик DYNAPAC F8W

Вес, т: 10,2

Ширина укладки, м: 2-3,75

Цена за цас: 2 000р.

Цена за смену: 16 000р.